Europarlamenttivaalit

Maria Guzenina on SDP:n ehdokas eurovaaleissa! 🇪🇺

Maria on espoolainen viidennen kauden kansanedustaja ja EU-asioita käsittelevän suuren valiokunnan varapuheenjohtaja. Hän on toiminut aiemmin myös ministerinä sekä Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan puheenjohtajana. ❤️🌹

– Olen huolissani siitä, mitä seuraa, jos populistiset, kansallismieliset, EU-kriittiset oikeistopuolueet nousevat voittoon eurovaaleissa. Näillä puolueilla on ollut vaikeuksia tunnustaa esimerkiksi luontokatoa, ilmastonmuutosta sekä ihmisten yhdenvertaisuutta, ja niiden riveistä on kyseenalaistettu myös Ukrainan tuen jatkumista. Populististen oikeistopuolueiden nousu enemmistöksi Euroopan unionissa heijastuisi väistämättä myös Suomen politiikkaan, Maria kertoo.

👉 Seuraa Marian kampanjaa hänen nettisivujensa kautta
👉 tai FB-sivujen kautta

Tulevien europarlamenttivaalien äänestyspäivä on 9.6.2024.

SDP:n eurovaaliehdokkaat ovat Tanja Airaksinen, Patrik Borg, Jessy Eckerman, Piia Elo, Maria Guzenina, Eero Heinäluoma, Miina-Anniina Heiskanen, Sari Helin, Viivi Järvelä, Emilia Kangaskolkka, Kimmo Kiljunen, Pekka Komu, Tiina Kyllönen, Suna Kymäläinen, Emmi Lintonen, Ville Merinen, Päivi Niemi-Laine, Pinja Perholehto, Dimitri Qvintus ja Piritta Rantanen.
Löydät heidän esittelyt täältä.

Lisätietoja:
Juha Peltonen, vaalipäällikkö
050 554 6426
vaalipaallikko.guzenina@gmail.com