Ehdokastapaaminen -talouskoulutus tuleville kuntapäättäjille

Uudenmaan Sosialidemokraatit järjestää seuraavassa ehdokastapaamisessa koulutuksen, jossa pureudutaan kuntien päätöksetekoon talouden näkökulmasta. Talous on kaikkia politiikan kulmia ja käänteitä hallitseva tekijä. Nyt sinulla on mahdollisuus saada irti kaikki se tieto taloudesta, jota tarvitset matkallasi kuntapäättäjäksi.

OHJELMA:

17.00- 18.20 Reijo Vuorento, Kuntaliiton kuntatalouden apulaisjohtaja Kuntatalouden perusteet; mistä raha kuntiin tulee ja minne se menee. Lopussa kysymyksiä ja keskustelua.

18.20-18.30 Tauko

18.30- 19.50 Hannele Kerola, Varatuomari, Länsimetro Oy:n hallituksen jäsen Millaisia talouteen liittyviä päätöksiä valtuutetun eteen tulee ja mitä päätöksenteossa on huomioitava. Lopussa kysymyksiä ja keskustelua.

19.50-20.00 Loppusanat

Ehdokastapaaminen on tarkoitettu kaikille SDP:n Uudenmaan alueen kuntavaaliehdokkaille, tukiryhmäläisille, osastojen aktiiveille ja vaalipäälliköille.

Tapaamisessa käydään läpi ajankohtaisia asioita ja järjestetään mahdollisuus keskusteluun Uudenman piiritoimiston ja muiden ehdokkaiden kanssa.

Linkin Teams-kokoukseen saat kuntasi vaalipäälliköltä.