Kampanjakoulutuspäivät

Hotelli Lepolampi Nuuksio

Tervetuloa mukaan tekemään ikimuistoisia eduskuntavaalikampanjoita yhdessä Helsingin ja Uudenmaan ehdokkaiden ja aktiivien kanssa!

Ohjelma:

Helsingin ja Uudenmaan SDP:n piirijärjestöt järjestävät yhteistyössä koulutuspäivät. Koulutuspäivien ohjelmassa on erilaisia työpajoja ja yhteisiä luentoja jotka antavat konkreettisia työkaluja menestyksekkään kampanjan rakentamiseen. Lisäksi tarjoamme oheisohjelmaa, jossa tutustutaan toisiimme ja luodaan yhdessä kampanjatunnelmaa, joka kantaa aina huhtikuuhun saakka.

Kenelle tapahtuma on suunnattu:

Tapahtuma on suunnattu kaikille eduskuntavaaliehdokkaille, tukiryhmäläisille ja osastojen aktiiveille, jotka ovat mukana toteuttamassa vuoden 2023 eduskuntavaalikampanjaa. Mukaan voi tulla suunnittelemaan ehdokkaan tai osaston kampanjaa.

Tapahtumapaikka ja aika:

Kampanjakoulutuspäivät järjestetään 1.–2.10.2022. Tapahtuma alkaa klo 9 lauantaina ja päättyy sunnuntaina lounaaseen, joka tarjoillaan klo 11.30.

Tapahtumapaikkana on Hotelli Lepolampi, joka sijaitsee Espoossa Nuuksion kansallispuiston lähellä, luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Kivilammen rannalla.

Lyhyet etäisyydet ja hyvät yhteydet, esimerkiksi Espoon keskukseen (12 km), Veikkolaan (4 km), Helsinkiin (30 km) ja lentokentälle (34 km). Hotelli sijaitsee vain puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotelliin voit tutustua tarkemmin täältä: http://lepolampi.fi/

Matkustaminen:

Tapahtumaan ei järjestetä yhteiskuljetusta. Suosittelemme kimppakyytejä. Jos sinulla ei ole kyytiä ja tarvitset sellaisen, olethan yhteydessä Tipsuun, tipsu.bazouleva@sdp.fi

Paikalle pääsee myös julkisilla kulkuyhteyksillä. Bussiyhteys suoraan Espoon keskustan juna-asemalta hotellin pihaan. Katso aikataulut reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi/

Osallistumismaksu:

Tapahtuma (koulutukset, ruokailut ja oheisohjelma) on osallistujille maksuton.

Mahdollisen yöpymisen osallistuja kustantaa itse. Huonehinta yhden hengen huoneissa on 94 eur/huone/vrk ja kahden hengen huoneissa 115 eur/huone/vrk. Hinnat sisältävät buffet aamiaisen. Yöpyminen varataan ilmoittautumisen yhteydessä piiritoimistolle. Piiritoimisto hoitaa lopulliset varaukset hotelliin, joten osallistujan ei tarvitse itse tehdä huonevarausta hotelliin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 5.9.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Aikataulu:

Lauantai:

9.00 Saapuminen

9.30 Yhteistä ohjelmaa

10.00–12.00 työpajat

12.00 Lounas

13.00–16.00 työpajat (kahvitauko 15.00)

19.00 Illallinen

Iltaohjelma: Musiikkia ja yhdessäoloa!

Sunnuntai

Aamiainen

9.30–11.30 Yhteinen ohjelma

Hetki palautteelle

11:30 Lounas ja kotiin lähtö