Haemme vaalitoimitsijoita!

Haemme uusia vaalitoimitsijoita äänestyspaikoille ensi kevään kuntavaaleihin 18.4.2021!

Vaalilautakuntien jäsenet huolehtivat äänestyspäivinä äänestyksen toteuttamisesta. Aiempaa kokemusta et tarvitse, vaan reipas mieli ja asenne riittää! Tehtävästä maksetaan palkkio (kts. alla)


Ilmoittautumiset ja lisätietoa Espoon Demarien sihteeriltä: info@espoondemarit.fi

Vaalilautakuntapalkkioista:

”Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajan palkkio on 330 euroa ja jäsenen palkkio 220 euroa kokoukselta. Vaalipäivänä ja kunnallisvaaleissa lisäksi äänten tarkastuslaskennan toimittamispäivänä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan palkkioon 550 euroa ja jäsenen palkkio 330 euroa.

Vaalilautakunnan puheenjohtajan palkkio on 220 euroa ja jäsenen palkkio 170 euroa järjestäytymiskokouksesta. Vaalipäivänä vaalilautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan palkkio on 470 euroa ja vaalilautakunnan jäsenen palkkio 320 euroa. Lisäksi vaalipäivänä vaalilautakunnan puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle, jäsenelle ja varajäsenellemaksetaan äänten laskennasta 150 euroa. Laitosäänestystä toimittavan vaalitoimikunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan palkkio on 520euroa ja jäsenen palkkio 280 euroa toimituspäivältä.”

Palkkiosta peritään 30% puolueveroa Espoon Demareille, ja muutoin se on normaalia verotuksen alaista tuloa.