TIEDOTE: Kirsi-Maria Jokinen Espoon Demareiden järjestösihteeriksi

Salolainen Kirsi-Maria Jokinen on valittu sijaistamaan opintovapaalle jäänyttä Kirsi Nyqvistiä Espoon Sosialidemokraattisen Kunnallisjärjestön järjestösihteerinä. Jokinen aloitti tehtävässä 4.2. ja jatkaa Nyqvistin opintovapaan ajan, kevääseen 2023 saakka. ”Olen innoissani päästessäni tarttumaan uusiin haasteisiin ja tutustumaan espoolaisiin demareihin”, Jokinen summaa tuntemuksiaan ensimmäisiltä päiviltä.

Jokinen on aiemmin toiminut Salon Työväenyhdistyksen järjestösihteerinä ja hänellä onkin vankka kokemus sosialidemokraattisesta liikkeestä. Koulutukseltaan Jokinen on tietotekniikan insinööri. ”Kirsi-Maria on erinomainen lisä joukkoomme ja tuo sopivassa suhteessa sekä kokemusta että uusia tuulia toimintaamme”, toteaa Espoon kunnallisjärjestön tuore puheenjohtaja Maria Outinen. ”Kirsi-Marian vahvuuksia ovat järjestötoiminnan tuntemus sekä viestinnällinen osaaminen, jota hän myös aktiivisesti kehittää eteenpäin. Lisäksi hän tuo mukanaan sellaista vahvaa osaamista ja kokemusta, josta meille varapuheenjohtaja Martti Hellströmin kanssa on suuresti apua – olemmehan molemmat vastikään tässä tehtävässä aloittaneet”, Outinen jatkaa.

Vaikka Jokinen asuu vastaisuudessakin Salossa, hän tulee olemaan paljon läsnä toimistolla Puikkarissa ja tulemaan tutuksi espoolaisille demariaktiiveille.  Jokinen toivoo, että häneen ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä ja lupaa tarjota kahvit Puikkariin tulijoille. ”Minut saa oikein mielellään kutsua kylään ja esittäytymään kokouksiin, odotan innolla alkavaa yhteistyötä!”

Kirsi-Maria Jokisen tavoittaa toistaiseksi sähköpostitse osoitteesta info@espoondemarit.fi ja puhelimitse numerosta 041 3122 105.

Lisätietoja:
Maria Outinen
Kunnallisjärjestön puheenjohtaja
maria.outinen@gmail.com