Polkuni vaikuttajaksi – Espoon nuorten demareiden tapaaminen

Lippulaivan kirjasto

Tervetuloa Espoon nuorten demareiden tapaamiseen keskiviikkona 25.5. klo 17 Lippulaivan kirjastoon!

Toukokuisessa tapaamisessa kuulemme kiinnostavista elämäntarinoista teemalla, miten minusta tuli demari? Vieraaksi saapuu ja oman tarinansa meille tulee kertomaan Eveliina Heinäluoma ja Eemeli Peltonen. Eveliina on kansanedustaja ja helsinkiläinen kuntapoliitikko. Eemeli puolestaan on
järvenpääläinen kuntapoliitikko ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja (valtuustokaudella 2017–2021 Suomen nuorin valtuuston puheenjohtaja).

Tapaaminen on ensimmäisen osa nuorten demareiden mentorointiryhmän tapaamisista. Ryhmä on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille Espoon demareiden jäsenille. Ryhmä tarjoaa verkostoitumista, inspiraatiota ja uusia näkökulmia poliittiseen vaikuttamistyöhön sekä oman poliittisen uran rakentamiseen.

Tapaamisia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa ja paikalle voi tulla myös ihan vain tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin sekä kuulemaan innostavista elämäntarinoista ja poluista politiikan saralla.

Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja ne eivät muodosta yhtenäistä sarjaa – ei siis haittaa, mikäli osa tapaamisista jää väliin. Tapaamisissa tutustumme paitsi toisiimme, mutta tapaamme myös politiikan konkareita, jotka politiikan harrastaminen on vienyt mennessään tai joille politiikka on muodostunut jopa uraksi. Mentorien valinnan osalta pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ja kattavaan kokonaisuuteen, jotta ryhmäläisille avautuu politiikan monipuoliset mahdollisuudet niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Tilaisuus järjestetään Lippulaivan kirjastossa, tilassa Kajuutta. Kokoustilan ulkopuolella on mahdollisuus pieneen välipalaan klo 16.30 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 17.

Toivomme ilmoittautumisia oheisen lomakkeen kautta 23.5. mennessä: https://forms.gle/B1n3P4yK6H1zrkGp9

Lämpimästi tervetuloa mukaan!